WIE ZIJN WIJ?

Van Bommel advocatuur & Mediation is een klein advocatenkantoor gevestigd te Appingedam. Wij hebben een brede klantenkring uit het hele Eemsdeltagebied en dus kan er flexibel worden omgegaan met de tijd en plaats voor het houden van besprekingen.

Als advocaat en mediator is Eke van Bommel vooral betrokken bij familie- en strafrechtelijke kwesties. Door voortdurende bijscholing en specialisatie is er sprake van kwaliteit op hoog niveau en volgens de laatste wet- en regelgeving. In overleg met alle partijen zal in eerste instantie worden geprobeerd om tot een goede oplossing te komen. Dit bespaart tijd en geld. Indien nodig zal een procedure worden gestart, waarbij zowel oog is voor de feitelijke en juridische kant van de zaak maar ook zeker de persoonlijke omstandigheden. Kwaliteit en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt dan ook rekenen op een professionele en creatieve aanpak, waarbij ook de praktische kant niet uit het oog wordt verloren. Het Resultaat staat bij van Bommel Advocatuur en Mediation altijd voorop.

Omdat Van Bommel Advocatuur en Mediation naast vragen op het gebied van het personen- en familierecht  en arbeidsrecht, u ook op andere rechtsgebieden van dienste wil zijn, is er een samenwerkingverband tot stand gebracht met Meerburg en Mok Advocaten en mediators.

Advocatenkantoor Meerburg & Mok advocaten en mediators hebben vestigingen in Groningen en Assen en telt een kantoor met vijf advocaten. Zij kunnen u bijstaan in o.a. het erfrecht, huurrecht, contractenrecht,, faillissementsrecht (wsnp en faillissementen) en strafrecht. Voor meer informatie wordt verwezen naar de website van Meerburg en Mok advocaten en mediators.

Direct een mediator nodig?

Heeft u een vraag, of wilt u graag een consult? Neem direct contact op met ons.